Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Spellforce 1 » Mods » Mod's discussions




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Changing Titans
 Post Posted: Mon Oct 19, 2015 2:19 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 02, 2015 3:13 pm
Posts: 89
I don't know, if this is the right subforum. I want to replace some of the titans to new ones.

My thoughts are to replace the upgraded Elf Titan with Aryn, the upgraded Darkelf titan to Fial Darg and the upgraded Dwarf Titan to Bronze Giant.

My questions are: how does that work? Is there an OffSet, where the IDs, what building summons what unit(s), are shown? Or where do I start with that? And how does that work with being stronger with every Level Up my avatar does?

I know, I just could change the skin of the upgraded titan and add attacks and skills of Aryn, but I'm sure there should be also this way possible.


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Mon Oct 19, 2015 4:20 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2011 2:57 pm
Posts: 548
I guess, this is somewhere in the scripts, because I didn't find anything about them

_________________
Tempus et vita, tempus et mortis


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Thu Aug 04, 2016 3:44 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2011 2:57 pm
Posts: 548
yeah, this is the only way I know so far :)

_________________
Tempus et vita, tempus et mortis


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Fri Aug 05, 2016 12:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2016 2:27 am
Posts: 21
Small update: Apparently I didn't need to delete the left hand, changing the item ID to 0 seems to work just fine.

Another question: How do I remove the flame effects from the orc titan?


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Fri Aug 05, 2016 3:30 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2011 2:57 pm
Posts: 548
it's scripted in object_effect_unitattachments.lua file

this is the line from the script:
AttachUnitEffect(2285, EffectGet("Titan"))

_________________
Tempus et vita, tempus et mortis


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Wed Aug 17, 2016 11:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2016 2:27 am
Posts: 21
How did you decompile this script? With CFLuaDC I always get "Subscript out of range". Or did you use something else to read the file?


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Fri Aug 25, 2017 8:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue May 13, 2014 3:00 pm
Posts: 16
Location: Poland
Any chance you could upload decompiled object_effect_unitattachments.lua file? I seem to be unable to decompile it.

_________________
Image
YT channel: https://www.youtube.com/user/Sherwan61


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Sat Aug 26, 2017 9:16 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2011 2:57 pm
Posts: 548
Here it is:
Attachment:
script.7z [946 Bytes]
Downloaded 17 times

_________________
Tempus et vita, tempus et mortis


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Changing Titans
 Post Posted: Sat Aug 26, 2017 2:15 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue May 13, 2014 3:00 pm
Posts: 16
Location: Poland
Thank you, changed it but it doesnt seem to affect the unupgraded titan.

_________________
Image
YT channel: https://www.youtube.com/user/Sherwan61


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

Board index » Spellforce 1 » Mods » Mod's discussions


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
www.000webhost.com